Frakt

Förutom Sverige skickar vi inom EU. Dina produkter skickas inom 2-4 dagar via PostNord. Fraktavgiften är 39 SEK (Sverige). 

Betalning

Betalning sker via Klarna. Kontakta oss på info@luceoluceo.com om du har några frågor kring betalning. Vi gör vårt bästa för att hjälpa till.

Bank: SEB
BankGiro: 5726-3600
moms: SE559320217801

Returnerar

Returkostnader
Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

14 dagar att återvända
Du har 14 kalenderdagar på dig att returnera en vara från det datum du fick den. För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Din vara måste vara i originalförpackningen. Din vara måste ha kvittot eller köpbevis.

Återbetalningar
När vi tagit emot din vara kommer vi att inspektera den och meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer omedelbart att meddela dig om statusen för din återbetalning efter att ha inspekterat varan.

Om din retur godkänns kommer vi att initiera en återbetalning till ditt kreditkort (eller ursprungliga betalningssätt). Du kommer att få krediten inom ett visst antal dagar, beroende på din kortutgivares policy.

Kontakta oss

Om du har några frågor om hur du returnerar din vara till oss, kontakta oss! Ring oss på info@luceoluceo.com så hjälper vi dig.

 

ELLE väljer Face Rescue Cream

Face Rescue Cream en ELLE

¡El mejor Kakan Hermansson del mundo elige LUCEO Face Rescue Cream como número 1 en su lista de cremas de barrera fina! En el último número de la r...

Leer más
MEDS + LUCEO

MEDS + LUCEO

MEDS + LUCEO🚀 ¡Noticias felices! Estamos encantados de anunciar que puede encontrar el cuidado de la piel LUCEO en MEDS Apotek. Échale un vistazo. ...

Leer más