Trevligt att du hittat hit och vill veta lite mer om oss bakom LUCEO! Antar att allt handlar om människorna, och i det här fallet handlar det om en man (det är alltså jag, Andreas ) - lite vilsen som nyligen kom ut från en skilsmässa och bestämde sig för att prova det här med Tinder. Och så är det den här kvinnan, med livserfarenhet från både New York och Paris, som flippar runt bland Tinder-valen.

Efter första dejten i (wow är allt jag ska säga) bokades direkt en resa till Barcelona, ​​och 4 veckor senare åkte vi. Tips till alla i samma situation, res så fort som möjligt, bästa sättet att upptäcka om ni passar ihop och det gjorde vi uppenbarligen.;) Cecilia (nu fick du hennes namn) hade fokus på massa spännande skincare med cannabis i dem, ansiktskrämer med lugnande effekter, medan jag på ett genialiskt sätt planterade hur CBD kunde användas för andra områden.

Och från denna resa, 4 veckor efter vår första dejt, grundade vi idén bakom LUCEO . Men det var inte förrän lite senare (2021) som timingen var rätt, och att det hela äntligen tog form i det vi nu kan presentera som varumärket LUCEO. 

Vi kan inte lägga ut alla produkter som vi skulle vilja, men så småningom kommer det att växa. Detta är nog kärnan i LUCEO, att lägga ut de bästa produkterna (de vi kan stå bakom) inklusive fantastisk design och kundupplevelse. Vi börjar med vad vi kan, bara några utvalda produkter vi verkligen gillar.

Förutom LUCEO har Cecilia & jag växt som ett par, vi har utmanat varandra - åhhh herregud - men det är en del av livet.;) Med lanseringen av LUCEO har vi nu tagit ett steg till på vår resa.

LUCEO btw, betyder ljus eller lysa på latin, och vi kände att det verkligen är något som kommer ut ur det här. Från insidan ut.

Superglad att du hittat hit!

--

Andreas Bergh - Co-Founder & Business Development
Cecilia Ekmark - Co-Founder & Creative Director
--

PS: Skriv till oss, vill gärna höra vad du tycker. info@luceoluceo.com

Secrets to Radiant Skin

Att skapa lyster

En hälsosam hudbarriär är avgörande för att bibehålla optimala fuktnivåer och förhindra fuktförlust, vilket är avgörande för en strålande hy. Kolla...

Läs mer