Ny produkt - Magic Wand

luceo day balsam trollstav

cbd balsam trollstav

 

---

Pressmeddelande

Magic Wand - Ultra Soothing Face Balm

Luceo utökar sortimentet med en on-the-go saver för alla tillfällen.

Hösten 2021 lanserades det veganska skincare & wellness märket Luceo på den svenska marknaden. Ett varumärke inriktat på den omtalade och hyllade super-ingredienser med avstressande, återfuktande och antioxiderande egenskaper. I samband med att Luceo nu fyller ett år i oktober, lanserar de nu ytterligare en skincare produkt i sortimentet. Denna gång ett ansiktsbalm utmärkt för användning dagtid, i en perfekt on-the-go size att ha i väskan. 

“Som en hyllning till vårt fantastiska(!) första år på marknaden vill vi ge våra kunder möjligheten att få samma effekt av vår prisade heroprodukt Glow Balm , men mindre i storlek och pris. Magic Wand är lättare att ta med sig under dagen och behövs nu inte minst när hösten och vintern närmar sig. Vi behöver ta hand om vår hud lite extra, därför kommer jag att använda min som dagkräm, läppbalm eller riktigt punktmarkera nattetid där jag är extra torr, säger Cecilia Ekmark, medgrundare & Creative Director. Doften är lite mildare än Glow Balm, samt mer matt och passar därför utmärkt dagtid.” 

Magic Wand är fullproppad med sheasmör, kakaosmör och kokosolja som är lugnande och återfuktande. Dessutom innehåller den druvolja och pepparmintsolja som hjälper till att lindra torr, känslig och irriterad hud. Med sin mjukgörande textur och fräscha doft av mint och kakao lugnar den våra sinnen vid alla tillfällen.