"Maxat i LUCEOs skincare"

Vi fick möjlighet att sitta ner och prata med skonhetsredaktorerna.se / Aftonbladet fantastiska Liv Lövendahl - nedan kan ni läsa hela intervjun. 

Maxat i Luceos hudvård

Svenska LUCEO bygger sin hudvård på den internationellt hyllade ingrediensen CBD (Cannabisolja). Vi pratar med Cecilia Ekmark, medgrundare och VD för LUCEO, om varför man har valt att inkludera detta i sina produkter.

Jag har lidit av en obalanserad hy under större delen av mitt liv. På grund av, eller kanske tack vare det, så har jag blivit en utpräglad hudvårdsfantast. När jag testade detta blev jag helt frälst. Det är först nu som jag blivit vän med min hy. Naturligtvis vill jag att fler ska få möjlighet att uppleva känslan!

För vem lämpar sig dessa produkter?
Vi har kunder i alla åldrar, men de som är mest lyriska över resultatet är de som har en extra känslig hy som bråkar lite ibland. Oavsett hydtyp verkar inte kunna motstå det sjukt härliga glowet man får av exempelvis Glow Balm.

Finns det något man bör tänka på innan man kastar sig in i skincare djungeln?
Ja, absolut! Det finns en anledning till varför jag såg ett behov av att ta fram högkvalitativa hudvårdsprodukter med fint innehåll rakt igenom. Många vill rida på den trendiga ”CBD-vågen” och det är värt att läsa på om produkten. 

Vem är LUCEOs typiska kund?
Svår fråga… Jag tror att sättet man hittar oss på kan variera, men anledningen till varför man stannar kvar är densamma – resultatet!

LUCEOs portfölj rymmer ett flertal fin-fina produkter. Vi gillar särskilt:
Glow Balm – En multifunktionell kräm perfekt för torra partier eller utsatt hy. Innehåller en imponerande mängd anti-inflammatoriska ämnen som bivax och cocosolja.

Tips! Hög CBD-halt och medföljande ”gräsdoft” gör att du gör klokt i att vänta en stund (ca 20 minuter) medan doften mattats av och du tar det där irl-mötet.

Miracle Drops – Ansiktsserum? Nagelbandsolja? Torra fläckar? Japp, Japp och Japp!

Soft Touch –Härlig ”Body Cream” med kokos, sheasmör och squalene.

---

Liv Lövendahl, Aftonbladet
11 oktober 2022