Lansering - Soft Touch Body Cream

LUCEO lanserar sin första produkt inom kroppssegmentet, Soft Touch - Delicious Pampering Body Cream

 
Hösten 2021 lanserades det nya svenska hudvårds- & friskvårdsmärket LUCEO på marknaden. Ett varumärke fokuserat på den avstressande, återfuktande, antiinflammatoriska och antioxidanta ingredienser. Efter fortsatta framgångar inom hudvårdssegmentet breddar LUCEO nu sitt produktsortiment med en kroppsvårdsprodukt.

"Efter vår lansering av våra hudvårdsprodukter; Glow Balm , Face Rescue Cream och Miracle Drops Face Oil, har vi sett ett stort behov av en lika avstressande, återfuktande och lugnande produkter för kroppen. Lagom till sommaren vill vi erbjuda en body cream som återfuktar och lugnar solkysst och torr hud med vårdande innehåll av Sheasmör, Kakaosmör och Kokosolja som förhindrar uttorkning och förbättrar hudens elasticitet” säger Cecilia Ekmark, Co-founder & Creative Director på LUCEO.

Soft Touch - Delicious Pampering Body Cream är formulerad för att återfukta torr och känslig hud dagligen. Denna kroppskräm har en fräsch citrusdoft med en mjukgörande konsistens som lätt sjunker in i huden.

cbd kroppskräm
Alla produkter är till försäljning på www.luceoluceo.com från juni 2022.