Beauty Oscar award - Glow Balm

vinnare av glow balm award bästa balm Vi är otroligt glada över att dela med oss ​​av vår utmärkelse för bästa balm!

Glow Balm vann skonhetsredaktorerna.se / Aftonbladet årliga pris Beauty Oscar i kategorin Skincare: Best Balm. Vi är superglada och glada över att höra att så många av er verkligen älskar den här produkten lika mycket som vi gör.;) Glow Balm känns inte bara bra, utan den gör också bra. Hud som ser hett ut är en verklig självförtroendebooster, och det är vad det egentligen handlar om.

--

Juryns motivering lyder:

(EN) "Best Balm: Luceo – Glow Balm Multipurpose Ointment - Sverige
A loving companion that nurtures, calms and repairs all at once. A brilliant combo!"

(SV) "Bästa balsam: Luceo – Glow Balm Multipurpose Ointment - Sverige
Skön följeslagare som vårdar, lugnar och reparerar på samma gång. Särdeles lyckad triokombo”

--

skonhetsredaktorerna.se Instagram eller blogg kan du läsa mer om priset. Deras motivering till att välja ut vinnarna lyder:

"Vilka får utnämningen Beauty Oscar?

Utmärkelsen går till Skandinaviska märken som utmärkt sig under året och som gett oss ett höjt ögonbryn då de anlänt till redaktionen. Vi väljer bland pressprover som skickats till oss. Vissa köper vi. Hjärnan bakom produkterna ska ha skandinavisk koppling men produkterna behöver inte nödvändigtvis tillverkas här.

De produkterna som sticker ut i sina respektive kategorier erhåller utmärkelsen. Det kan vara en produkt som är värd uppmärksamhet, skiljer sig från mängden och som håller vad den lovar… kanske är en problemlösare. Det är en produkt som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till."

--

Besök vår Glow Balm Bonanza-sida för att stilla ditt Glow Balm sug:

luceoluceo.com/pages/glow-balm-bonanza